Kladdkaka med havregryn.



Kladdkaka med havregryn

300g smör eller margarin
5dl strösocker
2dl havregryn
4 ägg
3dl vetemjöl
1 1/2dl kakao
1msk vaniljsocker

Gör så här:
Smält smöret i en stor kastrull och blanda i socker, havregryn och ägg.
Blanda alla torra ingredienser och vispa ned dom i smeten.
Bred ut smeten i en långpanna och grädda i 175° i ca 20min.
Skär den i rutor och servera med grädde.

Kommentarer
Postat av: Karin

Vet du...det är första gången jag ser havregryn i ett kladdkakerecept. Verkligen intressant och kul idé. Jag är "storkonsument" av havregryn eftersom jag gör min egen müsli så det saknas aldrig.

2009-06-15 @ 23:12:25
URL: http://favoritrecept.blogspot.com
Postat av: Rebecca

JO jag vet =) hehe =)

2009-06-16 @ 21:56:03
URL: http://rebeccasjostrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0