Chokladrutor



Chokladrutor

150g smör eller margarin
2 ägg
3dl strösocker
1 1/2dl mjölk
1msk vaniljsocker
2tsk bakpulver
2 1/2msk kakao
3 1/2dl vetemjöl

Glasyr
50g smör eller margarin
2msk kakao
3 1/2dl florsocker
1/2dl kokt starkt kaffe
kokos

Gör så här:
Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt.
Rör i resten av ingredienserna och häll smeten i en långpanna med bakplåtspapper i.
Grädda i nedre delen av ugnen i 175° i ca 20min.
Rör under tiden ihop glasyren.
Smält smöret och blanda i resten av ingredienserna och blanda väl så det inte är några klumpar.
När kakan är färdiggräddad så breds glasyren på och kokos strös över.
Låt svalna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0