Mintkyssar

 
Mintkyssar
 
4dl florsocker
1dl vatten
1/4tsk ättika
ca 4 droppar pepparmint
50g mörk choklad
 
Gör så här:
Blanda florsocker, vatten och ättika i en kastrull och koka det tills man kan göra kulprovet.
Ättikan behövs för att det inte ska bli sockerkristaller, så glömm eller uteslut den inte.
När man kan göra kulprovet häller man smeten i en skål eller djuptallrik.
Sätt den över ett vattenbad och droppa i minten.
Vispa tills det blir vitt.
Om det blir aldeles för hårt så vispa i lite vatten till lagom konsistens.
Klicka ut på en plåt och låt svalna.
Smält chokladen och droppa lite på varje bit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0